De gewone mondzorg mogelijk op korte termijn weer hervat

 

Lees dit goed door als u binnenkort weer een afspraak bij de tandarts of mondhygiëniste heeft staan. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om u zo veilig mogelijk te kunnen behandelen. 

 

Naast extra hygiënische maatregelen, moeten onze patiënten ook zelf goed gezond zijn. U mag géén koorts hebben en/of verkouden zijn op de dag van de afspraak. Ook mogen gezinsleden geen koorts hebben. In beide gevallen dient u de afspraak af te zeggen.

 

In de wachtkamer is de indeling aangepast zodat er meer tussenruimte is. Verder streven we ernaar dat de wachtkamer zo min mogelijk tegelijkertijd bezet is. Tijdelijk zal het patiënten toilet niet in gebruik zijn, probeer hier s.v.p. rekening mee te houden (bij b.v. langere behandelingen). Verder zijn de tijdschriften op de meubels in de wachtkamer weggehaald (wel zijn de wandrekken nog gevuld, graag deze niet aan te raken en op hun plek te laten).

 

Ook zullen en moeten (reguliere) afspraken voorlopig nog worden afgezegd als u voldoet aan één van de volgende criteria:

 

- u bent 70 jaar of ouder

- u heeft afwijkingen en functiestoornissen van de luchtwegen en longen

- u heeft chronische hartaandoeningen, lijdt aan suikerziekte of ernstige nieraandoeningen

- u heeft verminderde weerstand tegen infecties door medicatie door auto-immuunziekte, na orgaantransplantatie, hematologische aandoeningen, of (aangeboren) afweerstoornissen

- u bent onlangs behandeld middels chemotherapie en/of bestralingen 

- u bent HIV geïnfecteerd

 

Ook kunnen we ons voorstellen dat u het zelf fijner vindt de afspraak de komende periode nog even uit te stellen. Stuurt u in dit geval een mailtje (of reageer of de oproepmail die u een week van te voren krijgt) of bel 's ochtends tussen 9:00 en 12:00 uur met de praktijk. Veel dank voor uw begrip en hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.