Vertrek Tandarts R. Sideri per eind januari a.s.

 

 

Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dan onze sympathieke Italiaanse tandarts Raffaele Sideri ons eind januari 2021 gaat verlaten.

 

Twee jaar geleden is tandarts Sideri bij ons in de praktijk komen werken en al snel bleek dat wij in hem een hele fijne collega tandarts hadden gevonden en dat de patiënten positief op hem reageerden.

 

Vanaf het begin heeft tandarts Sideri aangegeven dat hij graag 4 jaar  bij ons in de praktijk wilde werken, om vervolgens terug te keren naar Italië naar de praktijk van zijn vader om daar met hem nog meerdere jaren samen te kunnen werken.

 

Alleen lopen zaken niet altijd zo als dat we ze plannen. De vader van Tandarts Sideri heeft aangegeven dat hij het werk niet langer alleen aan kan en dat hij zijn zoon nu al nodig heeft. En hoe fijn tandarts Sideri ook werkt in ons mooi gezellige Loon op Zand, familie gaat altijd voor en daar hebben wij alle begrip voor.

 

Wij danken Tandarts Sideri voor alles wat hij voor Tandartspraktijk Loon op Zand heeft gedaan en wensen hem veel succes in het mooie zonnige Italië.