Tandarts Marieke van der Kraan gestopt

 

Tandarts Raffaele Sideri,

Wij stellen graag aan u voor onze nieuwe tandarts Raffaele Sideri. Raffaele is geboren in Italië, afkomstig uit een echt tandartsen geslacht (vader is tandarts en zus studeert tandheelkunde) en heeft zijn tandarts opleiding gevolg in het Spaanse Sifiela. Raffaele is op de dinsdag en woensdag werkzaam in onze praktijk.

 

Tandarts Marieke van de Kraan,

Tandarts Marieke van der Kraan zou per 9 november al een dag minder voor de praktijk gaan werken. Dit vanwege gezondheidsredenen en de wens meer tijd met haar familie door te brengen. Onlangs heeft zij aangegeven per 21 december ook haar tweede dag te stoppen en onze praktijk dus jammergenoeg helemaal te verlaten. We danken Marieke voor haar inzet van de afgelopen periode en wensen haar veel succes en gezondheid toe voor de toekomst. 

 

Tandarts in opleiding Stan Coomans,

De afgelopen maanden heeft hij al een paar dagen meegedraaid. Inmiddels bijna afgestudeerd, geboren in het mooie Loon op Zand, stellen we u voor aan student tandheelkunde Stan Coomans. Hij volgt zijn tandheelkundige studie aan de universiteit van Nijmegen en studeert naar verwachting halverwege 2020 af. In de vakantie periodes is Stan Coomans af en toe werkzaam op de praktijk om onder leiding van tandarts Minnaard halfjaarlijkse controles uit te voeren.